به گزارش خبرگزاری حوزه، نمایش بومی میدانی «سَفیران عشق» به کارگردانی و نویسندگی حمید حسینخانی و تهیهکنندگی ابراهیم بهادری از ۱۴ تا ۲۲ آبانماه ۱۴۰۳ در آمفی تئاتر مصلی بزرگ کاشان برگزار میشود.
ابراهیم بهادری تهیهکننده این نمایش بومی میدانی با بیان اینکه کنگره ملی شهدای کاشان حامی ما در نمایش بومی میدانی «سفیران عشق» بوده است، گفت: این نمایش متشکل از ده صحنه و ۲۲ پرده نمایشی است که روایت داستان ما در این نمایش از هفتهزار سال پیش و از دوران تمدن سیلک شروع و به قصههایی از دوران دفاع مقدس ختم میشود.
تهیهکننده این نمایش با بیان اینکه ما این نوع نمایش که قصههای بومی شهرها را روایت میکند را از نیشابور شروع کردیم، گفت: این اتفاق به قدری جذابیت ایجاد کرد که به واسطه موفقیت در تجربه اول به شهرهای مختلف دعوت شدیم و بعد از کار نیشابور به ساری و کاشان رفتیم و در ادامه چندین پیشنهاد داریم. ما هرجای ایران که قدم بگذاریم پُر از قصه و مفاخر و رویدادهای تاریخی است که در طول سالها رقم خورده است. اینکه بتوانیم این قصهها را در کنار هم بیاوریم و مخاطب با آنها آشنا شود حتی در این حد که مخاطب مقدار اندکی از فضیلت سید ابوالرضا راوندی را بشنود و بفهمند که چه شخصیت بزرگی در کاشان بوده است، یکطور گوشزد و دارای اهمیت بسیار است. از ایننظر روایت چنین قصههایی در تمام نقاط ایران امکان دارد و اتفاقات ویژه تاریخی، هنری و فرهنگی در تمام شهرها وجود دارد هرچند روایت اینها برای تیم اجرایی به شدت سخت است.
وی تربیت نسلی از هنرمندان بومی را هدف دیگر این نمایش دانست و تاکید کرد: در کنار عوامل فنی درجه یک ملی این نمایش از نیروهای جوان و مستعد هر استان و شهرستان استفاده میشود و این کار یک نوع کادرسازی بومی برای هنر مناطق مختلف ایران است که ما در این پروژه دنبال میکنیم.
طراح دکور: مهدیاکبری، طراح جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، طراح حرکت: علی براتی، طراح نور: علیرضا کریمی، طراح لباس و گریم: شورش معروفی، صدابردار: محمدرضا امیری، دستیار یک کارگردان و برنامهریز: مسعود حاتمیکوجانی، بازیگردان: رضا راد، مدیر تولید: مهدی عربپور، مدیر تدارکات: علیرضا داوودی، منشی صحنه: سپیده داراییشرفوندی، خواننده: حمیدرضا منفرد دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.